Accommodatie

AfroCult Senegal

Cultuur vakanties

Bij AfroCult Senegal ligt de nadruk vooral op een ontmoeting met de west Afrikaanse cultuur. Leven als een Senegalees op eigen tempo gecomponeerd met het ritme van de natuur. Op 6 uur vliegen vanaf Amsterdam en 1½ rijden vanaf het vliegveld in Gambia arriveert u op ons landgoed in een paradijselijke omgeving midden in de natuur. 

Slapen


De accommodatie is basic en functioneel. Omdat het Senegal altijd mooi weer is, wordt de dag voornamelijk buiten doorgebracht. Het huis en  bijgebouwen zijn opgetrokken in de lokale  bouwstijl. 


De sanitaire voorzieningen voldoen aan de westerse norm. Alle ruimtes zijn voorzien van ledverlichting afkomstig van een Solar installatie. Er zijn voldoende oplaadpunten voor telefoons en tablets.  Heel Senegal is voorzien van een 3G mobiel netwerk.   


De opzet is kleinschalig en persoonlijk en afgestemd op maximaal een gezin met drie kinderen.  Privacy is gegarandeerd.

Eten


De arrangementen zijn op basis van half en vol pension. Het ontbijt bestaat uit een stokbrood met beleg naar keuze, koffie en fruit.


De lunch bied een gevarieerde selectie uit verrassende en gezonde Senegalese gerechten met rijst, groenten en verse vis e/o vlees.


Het diner is een keuze gebaseerd op pasta, salade of friet.


In alle gevallen zal er rekening gehouden worden met uw persoonlijke voorkeur en wensen.


In dorp en aan het strand zijn tal van gezellige restaurantjes en barretjes  aanwezig. 

Faciliteiten


Het landgoed en uw accommodatie biedt voldoende ruimte voor privacy en persoonlijke interesses.


De omgeving en het landschap nodigen uit voor lange wandelingen over kronkelige paden met  prachtige vergezichten met enorme platanen, palmbomen en baobabs.


Tegen de duinen van het onmetelijke zandstrand bouwen lokale opportunisten na elk regen seizoen hun pittoreske  primitieve standtentjes weer op en serveren gekoelde drankjes.


Er zijn altijd fietsen aanwezig waar gebruik van gemaakt mag worden.